bullet3.gif 15.09.2017

 

 

COMUNICAT DE PRESA

 

In ziua de 18 septembrie a.c., la ora 11.00, la Hotelul Grand Continental (sala Concerto), situat in Bucuresti, pe Calea Victoriei nr.56, are loc lansarea pe plan international a unui nou concept al  S.C. Hofigal Export Import S.A, care va fi prezentat de catre doamna Dr. Anca Daniela Raiciu, Director  Marketing, Comercial, Logistica & Distributie, alaturi de domnul Director general al companiei, Dr. ing. Stefan Manea. 

De 26 de ani pe piata romaneasca, compania Hofigal s-a remarcat in randul consumatorilor ca fiind singura firma 100 % romaneasca, care produce si comercializeaza  produse naturale din plante cultivate in medii ecologice. La Hofigal exista laboratoare de cercetare proprii si tehnologii de varf, exploatate numai de un personal inalt calificat. 

Astazi, prestigiul calitatii produselor Hofigal va trece granitele Romaniei. Un nou concept, o noua linie de produse, acelasi brand la cea mai pura calitate romaneasca. Prin intermediul Hofigal, natura aduce pentru fiecare dintre noi sanatate si vitalitate.

 

Departamentul Marketing, Comercial, Logistica & Distributie Hofigal