Despre noi


Hofigalonline este un magazin virtual de produse naturale care a luat ființă din dorința de a vă oferi o soluție comodă și rapidă de a intra în posesia produselor marca Hofigal.

Hofigalonline este proprietatea SC Hofigal Export Import SA cu sediul în Intrarea Serelor nr. 2, sector 4, Bucuresti si este înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/10817/1991, C.I.F. RO384530, cont RO72RNCB0082044170220001 deschis la BCR – Unirea. 

Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri. 

Liniile de fabricatie ale produselor indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice - Buna practica de fabricatie), iar laboratoarele de control al calitatii fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Hofigal este o companie remarcabila pentru atentia deosebita si rezultatele unei activitati concentrate de cercetare si dezvoltare.

Produsele comercializate pe Hofigalonline sunt exclusiv naturale și corespund în totalitate normelor ecologice în vigoare.