Pentru a cumpara online produse din e-Commerce www.hofigal.eu, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:


Inregistrare cont sau autentificare.
In aceasta etapa va trebui fie sa va autentificati, in cazul in care aveti deja un cont, fie sainregistrati un cont nou prin completarea formularului de pe aceasta pagina.

Accesarea co
sului de cumparaturi.
In aceasta etapa, in cazul in care produsele aflate in cossi pretul total al acestora sunt corecte, apasati pe butonul “Urmatorul pas”.

Finalizarea comenzii
si trimiterea acesteia.
In aceasta etapa este necesar sa verificati daca datele dumneavoastra de facturare si livrare (nume, adresa, telefon) sunt corecte. In cazul in care aveti modificari de facut, apasati pe butonul “Modifica“. Alegeti modalitatea de livrare si plata, iar daca ati verificat si completat toate informatiile, apasati butonul “Finalizare comandasi trimiteti comanda.
Dup
a trimiterea fiecarei comenzi veti primi automat un mesaj de confirmare pe adresa de email utilizata la inscriere. Acest mesaj de confirmare va contine numarul comenzii dumneavoastra, numar la care veti face referire in cazul in care aveti nelamuriri sau reclamatii legate de produsele comandate. De asemenea, acest mesaj va contine detaliile dvs din cont, denumirea produselor comandate, pretul total al comenzii (inclusiv taxa de expediere) si adresa de livrare definita de dumneavoastrain cont. Va rugam sa verificati si casuta SPAM din inboxul dumneavoastra.

Veti fi contactati telefonic pe unul din numerele de telefon lasate de catre dumneavoastra, dupa fiecare comanda, pentru confirmarea acesteia, din acest motiv va rugam sa lasati numai numere de telefon la care puteti fi contactat personal (NUMAR DE TELEFON NATIONAL SAU DIN RETELELE MOBILE DIN ROMANIA)
Comenzile neconfirmate telefonic in mai mult de 5 zile lucratoare se vor anula de catre operatorii nostrii.

Plata comenzii.
Modalit
atile de plata a produselor comandate in magazinul hofigalonline.ro sunt urmatoarele:
a)    Transfer Bancar, caz
in care expedierea comenzii se va face dupa confirmarea platii in contul Hofigal Export Import. Pe ordinul de plata se vor completa urmatoarele date:
•    seria
si numarul facturii-    beneficiar: Hofigal Export Import
•    adresa beneficiar: Intrarea Serelor nr. 2, sector 4 Bucuresti
•    C.U.I.: RO384530
•    Nr. Reg. Comer
tului: J40/10817/1991
•    Cod IBAN: RO72RNCB0082044170220001
•    Banca: BCR -Unirea
b)   Ramburs, la livrarea coletului prin curier rapid, sau la ridicarea coletului de la oficiul po
stal.

c)   Plata electronica prin card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.hofigal.eu foloseste platforma LibraPay.

Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati LibraPay.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata LibraPay. www.hofigal.eu nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.


Cheltuielile de expediere in cazul comenzilor din afara teritoriului Romaniei vor fi suportate in totalitate de c
atre cumparator. La comenzile interne, pentru colete cu valoare mai mare de 120 de lei, transportul este gratuit, pana in aceasta suma, plata este de 15 lei, indiferent de modalitatea de transport selectata de dumneavoastra.
Plata kilometrilor externi pana la destinatar va fi suportata de catre acesta, plata pentru transport afisata in factura este fixata doar pentru orasele de resedinta care nu sunt taxate suplimentar.
Dac
a atunci cand comandati optati pentru plata prin transfer bancar, in caseta “Mentiuni speciale” din ultimul pas de comanda, trebuie sa specificati daca doriti factura proforma, caz in care aceasta va va fi transmisa prin email.
Pentru comenzi din afara
tarii platile se pot face doar prin transfer bancar.

Livrarea produselor comandate.

Prin curier rapid termenul de livrare este de maximum 2 zile lucr
atoare pentru Bucuresti si de maximum 3 zile lucratoare pentru restul tarii. Verificarea produselor primite prin firma de curierat rapid se va face in momentul primirii coletului, cumparatorul putand formula reclamatii in prezenta curierului, inainte de semnarea primirii coletului. In momentul de fata livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de curierat rapid DPD si Sunday Curier. Firma noastraisi rezerva dreptul de a alege orice alta firma de curierat si de a modifica corespunzator tarifele de livrare, acest lucru urmand a fi mentionat in aceasta sectiune.
Prin Po
sta Romana coletul comandat va ajunge intr-o perioada cuprinsaintre 3 si 5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Cumparatorul va fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia postala sa se prezinte la cel mai apropiat oficiu postal pentru plata si/sau ridicarea coletului. Expedierea coletelor prin Posta Romana se face in zilele de Luni si Vineri.
Comenzile primite dup
a ora 14:00 intr-o zi lucratoare, se considera primite in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile primite in zilele de sambatasi duminica se considera primite luni.