CUM CUMPAR?

1. Crearea contului

Aveti la dispozitie mai multe optiuni de a comanda online produsele noastre, dar pentru o buna gestionare a comenzilor, va recomandam sa creati un cont pe site-ul nostru in care veti putea salva cosul de cumparaturi si istoricul produselor accesate de dumneavoastra.

Crearee cont / Autentificare

Clientii care nu doresc sa-si creeze un cont pe site, au posibilitatea de a cumpara online produsele noastre si fara acesta, dar nu vor avea acces la comanda din momentul finalizarii pe site, si ulterior, la viitoarele comenzi, vor trebui sa completeze formularul de comanda de fiecare data, neavand acces nici la istoricul de navigare si nici la adresele de livare.

Creare cont

Dupa completarea campurilor de mai sus, contul dumneavoastra va fi validat si veti accesa o noua fereastra in care aveti posibilitatea sa completati una sau mai multe adrese la care se pot transmite comenzile, produsele favorite, istoric al comenzilor precum in imaginea de mai jos.

Contul meu

Achizitionarea produselor se face prin adaugarea acestora in cos, iar in cazul produselor aflate in promotie de 2+1 gratuit, trebuie sa adaugati un numar de 3 produse din care ultimul va avea discount de 100%, la finalizarea comenzii.

Adauga in cos

Aveti posibilitatea sa completati, modificati sau sa adaugati o alta adresa de livarare, care va ramane in istoricul dumneavoastra si pe care o puteti alege si ulterior.

Adresa livrare